Vattnet som används i vattenpipan kan inte filtrera föroreningarna i burken, tillsammans med röken inhaleras olika ämnen, förutom nikotin som genererar beroende, som angriper kroppen, såsom kolmonoxid som leder till infarkt och flera andra som leder till cancer som bensen, arsenik och bly.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.

Användning ökar risken för att utveckla periodontal sjukdom från 3 till 5x och fördubblar risken för lungcancer och andningssjukdomar.

  • Enligt who är användningen av hookah i 20 till 80 minuter ekvivalent med 100 vanliga cigaretter. Då används ejuice så som The Sweet Stuff, Tobac King, Tropic King, Twelve Monkeys, Vape Breakfast Classics, Vape Cocktails, Vape Fruits, VGOD Ejuice, Vikingen e-juice, Wild Roots & Zen e-juice.
  • Share piteira är en riskfaktor för att få olika sjukdomar som hepatit, kalla sår och till och med tuberkulos.
  • Den elektroniska cigaretten producerar inte rök, eftersom den inte bränner tobak, inte producerar kolmonoxid och tjära skräckinjagande cancerframkallande. Men den ofarliga ångan ” innehåller ämnen som orsakar lungskador (Propylnoglykol och glycerol) förutom etylenglykol som tillsammans med litiumbatteriet kan orsaka brännskador, eftersom de är Explosiva EizFan.
  • Den elektroniska cigaretten innehåller andra cancerframkallande ämnen 15x större än i cigaretten, aromen och olika smaker tjänar till att dölja lukten och den dåliga smaken av tobak och locka barn och ungdomar, vilket gör det lättare för användarna att bli beroende av nikotin.
  • Du kan köpa dessa på : VapeSweden.se, Jooz.se, dk.vape.se, Peoplesmoker.se och Ecigaretter.se!
Kuriosa om vattenpipa och elektronisk cigarett