Den enda fördelen är att du kommer att ha tusentals kanaler, filmer och serier. Men, och som ordspråket säger: “om något är för bra för att vara sant, är chansen, ja, det är det.”Och det är därför här ger jag dig anledningarna till att du inte ska använda olagliga IPTV-tjänster:

Stabilitet: många av dessa servrar har inte ytterligare noder för att stödja en stark mängd klienter. I allmänhet har pirater bara en server och väldigt få (de mest produktiva) har ytterligare noder, så slutanvändaren kan uppleva intermittens när man tittar på en kanal.

Stöd: många som erbjuder olagliga IPTV-tjänster så som dreamfilms.se har ingen kunskap om de servrar de erbjuder. Slutanvändaren slutar alltid att köpa från en återförsäljare, som inte har någon direkt affär med serverägaren och kan därför inte åtgärda problem relaterade till servern. Där kommer användaren att ha klagomål om tjänsten och kommer att sluta indikerar att det är en bluff med bästa iptv.

Anonymitet: på grund av verksamhetens natur gömmer sig de servrar som erbjuder dessa tjänster, med servrar som finns i olika delar av världen, vilket gör stödet mycket tveksamt, förutom att inte ha fysiska kontor som etablerad verksamhet. Vanligtvis har ett betalt TV-företag alltid fysiska kontor för felsökning, plus en telefon för teknisk support och bäst av allt servrarna där de fångar signalerna och överför dem till sina kunder som har betalat en månadsavgift, med faktura och helt lagligt. För att visa en knapp, så här kan du se inuti ett betal-TV-Center, mer exakt från det peruanska företaget Smart-tv.se, en av landets viktigaste kabelföretag:

Vilka är orsakerna till att inte använda olagliga IPTV-tjänster?