Söker du städföretag för städtjänster i Vimmerby?

Höglandet Städ har som mål att bli Höglandets största städbolag, ett mål som de är på god väg att uppnå redan efter knappt tre års verksamhet! De grundades alltså på hösten 2011 och har under tiden sedan dess växt från en ägare och en medarbetare till två delägare och tjugo medarbetare. De finns idag i alla ”höglandskommuner”, det vill säga Nässjö, Tranås, Aneby, Eksjö, Sävsjö och Vetlanda. 

Deras affärsidé är att leverera alla former av städning till både privatpersoner och företag samt till offentliga institutioner. Sedan årsskiftet har de även etablerat sig som städföretag Vimmerby och är ett bra alternativ till andra städbolag i Vimmerby genom förvärvet av At Your Service AB.

Lagen Om Valfrihet inom hemtjänsten

De har idag cirka 200 kunder som de levererar städning och andra hushållsnära tjänster till, de levererar även tjänster inom ramen för LOV (Lagen Om Valfrihet inom hemtjänsten). De anser att deras medarbetare är viktigast. 

Med det menar de att de skall skapa de bästa förutsättningarna för deras medarbetare att göra ett bra jobb, vilket leder till att deras kunder kommer få en god service. De säger att det är endast genom en god service som de kommer att få fler kunder. Ett gott utfört arbete skapar ett gott rykte som sprider sig till fler kunder.

Städbolaget som erbjuder allt från byggstädning till hushållsnära tjänster

Förutom vanlig städning utför de även storstädning och fönsterputs, flyttstädningar och byggstädningar, golvvård och golvvårdsutbildningar samt hushållsnära tjänster såsom tvättning, strykning, inköp, gardinhängning, snöskottning, trädgårdsskötsel och lättare hantverkssysslor.

Stor erfarenhet av RUT-avdrag

Eftersom de har mycket privatpersoner som kunder så har de en stor erfarenhet av RUT-avdrag. RUT-avdrag är den skattesubvention för hushållsnära tjänster som har funnits sedan ett par år tillbaka och fungerar så att våra kunder bara betala hälften av sin faktura. Den andra halva får de i form av skattesubvention direkt från Skattemyndigheten. Dock är det så att varje privatperson i Sverige har rätt till max 50 000 kronor i RUT-avdrag och det räknas ihop med ROT-avdraget. Däremot är det inte som med ROT-avdrag att kunden måste vara skriven på fastigheten, utan RUT-avdrag kan man utnyttja i till exempel sin sommarstuga. Städbolaget Höglandet Städ har också börjat erbjuda städutbildningar.

Så om du är på jakt efter ett proffsigt städbolag som erbjuder alla typer av städtjänster för både företag och privatpersoner på Höglandet eller i Vimmerby, tveka inte utan kontakta Höglandet Städ redan idag!