Trenden med att anlita företag för fönsterputs i Stockholm har ökat

Företaget har gjort stora kliv framåt under det senaste halvåret och får allt fler uppdrag. Personalen som utför putsningen är utbildade och har många krav på sig från företaget att allt ska vara rent och kliniskt när de är klara. Oberoende undersökningsföretag har gjort undersökningar om varför folk tror att trenden med att hyra fönsterputsare har blivit så stor och de allra flesta svarade att de som anställer fönsterputs i Stockholm helt enkelt vill ha fina fönster.

Söktermen ”fönsterputs Stockholm” har blivit allt populärare i sökmotorer, vilket visar att trenden verkligen har tagit fart på senaste tiden och ser ut att öka allteftersom, åtminstone om man ska tro en analytiker som jobbar på dessa företag. Enligt historisk data kring liknande trender tros just trenden kring ”” öka en bit framöver.

Hemligheten med succén bakom tjänsten fönsterputsning för bostäder!

Företagets VD vill hålla hemligheten bakom succén fortsatt hemlig och menar på att inte enbart utmärkt arbete har bidragit till den här trenden, men han kan avslöja några få detaljer. Vid den intervju som nyligen gjordes uttalande han sig:

– Företaget har satsat mycket på marknadsföring och att få ut information om företaget till de personer som i vanliga fall kanske inte skulle anlita fönsterputsare och då har alltså dessa personer antingen anlitat oss själv, eller så har personen pratat med personer i sin umgängeskrets som sedan har anlitat oss.

Angående varför företaget är så stort just i Stockholm svarar han:

– Återigen har det troligtvis med vår form av marknadsföring att göra. Sen har ju självklart det fantastiska arbetare som utför putsningen bidragit till de goda resultaten den senaste tiden.